Miten nollaan Phone As A Key -toiminnon?

Voit nollata Puhelin avaimena -asetukset ajoneuvosi SYNC®-näytössä alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Huomautus: Jos nollaat puhelimesi avaimena, sinun pitää määrittää avaimet uudelleen.

Puhelin avaimena -nollaus

Tärkeää: Varmista, että ajoneuvo on käynnissä, tilassa on tehokas ilmanvaihto, ja pysäköintivaihde (P) on kytketty.

1. Siirry ajoneuvoon.
  2. Napauta ajoneuvosi SYNC-näytön Asetukset- tai Aloitus-kuvaketta (erilainen ohjelmistoversion ja -sukupolven mukaan).
  3. Valitse Yleiset.
  4. Siirry alaspäin kohtaan Nollaus.
  5. Napauta FordPass Connectin nollaus.
  6. Valitse Puhelin avaimena -nollaus.
  7. Napauta Jatka, jolloin kaikki Puhelin avaimena -laitteet poistetaan.

Ongelmatilanteessa ota yhteys oppaaseen valitsemalla FordPass-sovelluksessa Tili > Tuki ja pyydä lisätukea.

Lisätietoja

Miten poistan Puhelin avaimena -toiminnon FordPass®*-sovelluksella?
Miten määritän puhelimen avaimeksi?

*FordPass-sovellus on yhteensopiva tiettyjen älypuhelinalustojen kanssa, ja se on ladattavissa verkkosivustosta. Tiedonsiirtomaksuja saatetaan soveltaa.

Liittyvät aiheet